Geplaatst door
Isimsiz 
Je hebt het wel een beetje overdreven. Hij hoeft je toch niet constant te bellen om te vertellen waar hij is en wat hij doet? Zou je dat wel leuk vinden? Dat hij om de twee minuten belt om door te geven wat hij aan het doen is?
"Askim, az once musterilerden biriyle telefonda konustum, haber vereyim dedim."
"He, birtanem, suan sigara molasina cikmak uzereyim. Kapinin onunde icecegim. Haberin olsun dedim."
"Nasilsin guzelim? Iyi. Baksana, bende tam af edersin lavoboya gidecektimde haber edeyim dedim. Hani aradiginda ulasamazsin falan diye. Haberin olsun guzelim tamam mi?"
Ik zou hier he-le-maal gek van worden! Laat hem lekker doen waar hij zin in heeft. Tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir. Seni gercekten seviyorsa nasil olsa sana doner. Ha bu demek degildir ki kafasina gore hareket etsin, o disko benim, bu bar senin takilsin. Kesinlikle degil. Ama onu fazla kisitlamaya da calisma. Bahsettigin seyler sohbet sirasinda cabucak gecilebilecek seyler. Fazla takilmamak gerekiyor. Eger esin olsaydi anlam verebilirdim, sensiz bir dugune gittigi icin biraz kirilabilirdin ama esin degil, ayni evi paylasmiyorsunuz. Fazla sIk bogaz etme derim. Insanlar sabun gibidir, ne kadar sIkarsan o kadar cabuk kayip gider parmaklarinin arasindan.
Bookmarks