Turkse soap Beni affet meest bekeken programma op Marokkaanse zenders
+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 2 van 2
 1. #1
  Premium Lid Avatar van mercimek
  Status
  Offline
  Lid sinds
  05-07-2010
  Geslacht
  Man
  Reacties
  20.475

  Turkse soap Beni affet meest bekeken programma op Marokkaanse zenders

  Moroccométrie heeft zojuist de kijkcijfers voor de periode van 17 tot en met 23 mei uitgebracht en de Turkse soap 'Beni affet', uitgezonden op 2M, staat aan de top van de meest bekeken programma's.

  Moroccométrie heeft de kijkcijfers van het publiek onthuld voor de periode van 17 tot en met 23 mei 2017. Hieruit kan worden afgeleid dat Marokkanen gemiddeld 3 uur en 30 minuten per dag voor hun schermen hebben doorgebracht gedurende deze periode. En het is 2M die zich aan de top van de meest bekeken kanalen bevindt.

  Het tv-kanaal 2M neemt de eerste plaats in met 28,8% kijkdichtheid. Het wordt gevolgd door Al Aoula (11,2%) en Al Maghribiya (4,9%).

  Van de programma's die het meest bekeken worden door Marokkaanse kijkers op het 2M-kanaal, staat de Turkse soap Beni affet aan de top van de ranking (66%), gevolgd door het programma Massir Assia (56,6%), Jazirat al kanz (45,9%) en de talkshow Rachid Show (41,5%). Vergelijkbare cijfers werden in de maand April ook al vrijgegeven, Beni affetstond toen ook duidelijk aan de top van de meest bekeken programma's.

  Voor de SNRT heeft het programma Lalla Laarossa het hoogste aandeel van het publiek met 68,6%. Het weer (43,4%) komt tweede. Dit wordt gevolgd door de Marokkaanse serie Hyati (35,3%).

 2. #2
  Amateur Avatar van miyminti
  Status
  Offline
  Lid sinds
  03-10-2011
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  476
  Senelerdir ekranlarda çikan bir dizi. Ben hala anlam veremezken, megersem bizim Faslilar sayesindeymiş.

  Iyi ozaman Faslilar satin alsin bu diziyi, onlarin ülkesinde çekilsin edilsin, madem çok seviliyor orada. Harbiden, kim izliyor ki? Benim çevrem mi küçük yoksa.
  "Ve perdeyi araladığında her şeyin arkasında Allah'ın olduğunu görmek."
  İşte bütün mesele burada başlıyor
  .

Bookmarks

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 07:17.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2017 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.