+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 3 van 3
 1. #1
  ******* Avatar van enzo
  Status
  Offline
  Lid sinds
  14-02-2006
  Geslacht
  Man
  Reacties
  2.269

  Turkije is de favoriete reisbestemming voor Belgen deze zomer

  De Belgische toeristen kiezen komende zomer verrassend vaak voor Turkse bestemmingen. Toerismegroep TUI ziet 58 procent meer boekingen voor Turkije dan vorig jaar. Ook bij Thomas Cook groeit Turkije stevig.
  Eind februari geldt als einddatum van de vroegboekperiode. Tijdens die periode wordt volgens Tui meer dan de helft van de vakanties geboekt. De toerismegroep stelt een grote kentering vast in de tendens voor zomer 2018. “Na enkele seizoenen waarin de Europese bestemmingen topfavoriet waren, zijn de Turkse bestemmingen weer helemaal terug”, zegt Piet Demeyere van Tui België. “Spanje en Griekenland blijven populair, maar de grote winnaar is Turkije met 58 procent meer boekingen dan op hetzelfde ogenblik vorig jaar.”  Een vakantie in Turkije verloopt volgens Demeyere vaak anders dan op de Europese bestemmingen, waar de reiziger eerder een hotel kiest dat dicht bij de badstad gelegen is met haar vele shopping- en uitgaansmogelijkheden. “In Turkije blijft de vakantieganger vaker hoofdzakelijk binnen zijn hotel. De reden is eenvoudig: alles is er aanwezig. Veel Turkse hotels zijn nog vrij nieuw en de infrastructuur is er moderner en grootser aangepakt dan op veel andere bestemmingen”, legt Demeyere uit.

  All-in

  Een belangrijk bijkomend voordeel is volgens Tui de quasi overal geldende all-in-formule waarbij alle faciliteiten in de prijs zijn inbegrepen. “Alles kunnen meemaken zonder de portefeuille te moeten bovenhalen, is voor de Belg een bijzonder aantrekkelijke troef geworden”, aldus Demeyere.

  Zeker de families zijn overtuigd van de vele voordelen van Turkije: 17 procent van de reizigers naar Turkije is een kind. Griekenland trekt 11 procent kinderen aan, Spanje 8 procent en Portugal 4 procent. Kusadasi blijft bij Tui de familiebestemming bij uitstek en de Egeïsche kust (Dalaman) groeit het sterkst, met 125 procent.

  Bij Thomas Cook kiest 65 procent van de vroegboekers voor een vliegvakantie, tegenover 58 procent in 2017. Vorig jaar was de top vijf bij Thomas Cook Spanje, Griekenland, Turkije, Bulgarije en Marokko. “Voor de zomer van 2018 blijft de top drie dezelfde, maar op de vierde plaats komt Tunesië en de vijfde plaats is voor Egypte. Marokko en Bulgarije vallen uit de top vijf en zakken naar zes en zeven”, legt Nathalie Meert van Thomas Cook uit.

  Ook bij Thomas Cook is Turkije een erg populaire bestemming. “Het land groeit stevig en komt daarmee zeer dicht bij een tweede plaats, na Spanje. Dat is vooral opmerkelijk voor Antalya, dat met maar liefst 90 procent groeit en daarmee de meest geboekte regio is. Vorig jaar was dat Heraklion op Kreta”, aldus Meert.

  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20180309_0...gen-deze-zomer
  huil wanneer je wil huilen,probeer zo weer je leven op te pakken je krijgt haar niet terug door verdrietig te zijn,koester de momenten dat je met haar hebt gedeeld en wens haar de hemel toe.
  wees een goede zoon en weet dat ze trotse glimlach op je

 2. -->
 3. #2
  - pelgrim - Avatar van Amak-i_Hayal
  Status
  Offline
  Lid sinds
  10-11-2007
  Locatie
  youtube.com/watch?v=3ZDpqDpIsfs
  Geslacht
  Man
  Reacties
  6.024
  -

  Türkaiyje^altayd^nümmer^ėèn
  yasasin^kotuluk.
  [IMG][/IMG]

 4. #3
  Die hard
  Status
  Online
  Lid sinds
  11-05-2012
  Locatie
  Brussels
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  3.209
  Kufur edesim geldi. Belglere.
  Bir insanı al onu çöz çöz çocuk olsun

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +1. Het is nu 12:06.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2018 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.