+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 2 van 2
 1. #1
  Amateur Avatar van Kofferbak
  Status
  Offline
  Lid sinds
  13-05-2012
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  256

  Privéjet Turkse drugsdealer geveild voor 700.000 US dollar

  De privéjet van de Turkse drugsdealer die vorig jaar op Curaçao net voor vertrek tegen de lamp liep, heeft bij een internetveiling 700.000 US dollar opgebracht. Wie er met het vliegtuig vandoor is gegaan, is niet bekend. Dat staat op de website van veilinghuis BVA Auctions. De veiling begon op 15 december met een openingsbod van 100.000 US dollar. Totaal ontving de veilingsite 33 biedingen.

  Hoewel het vliegtuig nog vliegklaar gemaakt moet worden, lijkt het bedrag voor de Bombardier Challenger 601-3A een koopje. Vergelijkbare vliegtuigen, die plaats bieden aan elf passagiers en van alle gemakken zijn voorzien, beginnen op online marktplaatsen op 2 miljoen US dollar, als er al prijzen bekend worden gemaakt. De vorige eigenaar wilde er met 289 kilo cocaïne mee naar Turkije vliegen. De Turkse zakenman werd vorig jaar echter betrapt door de politie en draaide bak in. Het vliegtuig staat sindsdien werkloos op het platform.
  De belangstelling vooraf was met twee kijkdagen enorm. Een proefvlucht was echter niet mogelijk vanwege de verzekering. De koopjesjagers kwamen uit alle windstreken. Rusland, Saoedi-Arabië, Colombia, Duitsland en Canada. De opbrengst gaat, na aftrek van een fee en een onkostenvergoeding voor BVA, naar het Openbaar Ministerie op Curaçao. Die gaat het geld gebruiken voor criminaliteitsbestrijding, zoals het zogeheten afpakteam. Deze politieagenten proberen zoveel mogelijk geld van criminelen af te pakken. RTL  http://www.dwtonline.com/laatste-nie...000-us-dollar/

 2. -->
 3. #2
  Amateur
  Status
  Offline
  Lid sinds
  23-09-2017
  Geslacht
  Man
  Reacties
  193
  Goede zaak. Criminelen pakken, en hun spullen afpakken en verkopen. De staat krijgt de winst!
  De bestseller De Mensen versus Mohammed, van Sheindlin J.k., LINK: https://issuu.com/bickyghai/docs/she...anslation_v3.1

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 01:17.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2018 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.