+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 2 van 2
 1. #1
  Amateur
  Status
  Offline
  Lid sinds
  29-08-2017
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  172

  Turkije beklaagt zich over ‘trage betaling’ door EU

  Het Turkse ministerie voor Europese Zaken haalt zaterdag uit naar de Europese Unie (EU), vanwege het beloofde geld dat naar Turkije toe zou stromen voor de opvang van Syrische vluchtelingen. Het geld wordt niet ingezet om aan hun behoefte te voldoen, aldus het Turkse ministerie.

  Turkije probeert de EU al geruime tijd te overtuigen om het geld direct naar de staatskas te laten komen, iets wat de EU weigert. Volgens EU-reglementen moet het geld via hulpinstanties uiteindelijk bij de opvang van vluchtelingen terechtkomen.

  Geld wordt nog niet effectief ingezet
  Het Turkse ministerie klaagt dat van de 6 miljard euro die werd afgesproken in de omstreden migratiedeal van 2015, pas slechts 1.78 miljard is overgemaakt naar verantwoordelijke ministeries en internationale organisaties. ‘Terwijl Turkije meer dan 30 miljard van de eigen middelen heeft ingezet om Syriërs op te vangen die zich nu al ongeveer zeven jaar in Turkije bevinden, is een substantieel deel van het geld dat de EU heeft beloofd nog niet effectief in het veld ingezet,’ aldus de verklaring.


  https://www.elsevierweekblad.nl/buit...oor-eu-572615/

 2. -->
 3. #2
  Banned
  Status
  Offline
  Lid sinds
  03-09-2017
  Geslacht
  Man
  Reacties
  193
  Staatskas = portemonnee erdogan en zijn roversbende!

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 13:04.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2018 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.