+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 3 van 3
 1. #1
  Banned
  Status
  Offline
  Lid sinds
  30-08-2017
  Geslacht
  Man
  Reacties
  382

  Emine: Mijn ouders willen graag dat ik terugkom, maar ik vind het veel te leuk hier in Nederland

  De 28-jarige Emine Yetisir uit Turkije woont nu vier jaar in Nederland. Toen ze haar bachelor rechten in Istanbul afrondde, vond ze het tijd voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze vertrok naar Leiden voor een master Rechtsgeleerdheid. "In Nederland kon ik een Engelstalige master doen in een internationale omgeving." Dat laatste kon niet in Turkije, vertelt Emine. "Bovendien staat Universiteit Leiden bekend om de goede rechtenopleidingen. Voor mij goede redenen om Turkije te verlaten."

  Emine werkt inmiddels zo'n tweeënhalf jaar in Nederland, als projectleider bij een NGO voor ontwikkelingslanden. "Vanaf januari begin ik aan een nieuwe baan als bedrijfsjurist bij een Turkse bank in Amsterdam."  Ze had een aantal jaar geleden niet gedacht dat ze in Nederland zou blijven, maar nu lijkt ze haar plekje gevonden te hebben. "Ik wilde heel graag samenwerken met mensen van verschillende culturen. Er zijn hier veel internationale bedrijven en je hoeft niet hier niet persé Nederlands te spreken."

  Voorlopig denkt Emine nog niet aan teruggaan naar Turkije. "Mijn ouders willen wel graag dat ik terugkom, maar ik vind het veel te leuk hier."


  https://nos.nl/op3/artikel/2202820-b...nederland.html

 2. -->
 3. #2
  Sincap Avatar van marjinal_
  Status
  Offline
  Lid sinds
  30-10-2012
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  1.827
  Ok Emine.

 4. #3
  Amateur Avatar van TAS
  Status
  Offline
  Lid sinds
  10-01-2018
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  8
  Precies wat ik dacht

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 07:10.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2018 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.