+ Reageer op onderwerp
Pagina 3 van 3 EersteEerste 1 2 3
Resultaten 31 tot 32 van 32
 1. #31
  Premium Lid
  Status
  Offline
  Lid sinds
  26-12-2008
  Geslacht
  Man
  Reacties
  644
  Latif Erdogan kende Akin Oztürk niet, maar alle andere generaals die bij de coup betrokken waren kende hij wel. Volgens hem zijn ze allemaal Gulenisten. Inmiddels weten we dat de schoonzoon van Ozturk een Gulenist is die bij de coup betrokken was.


  ---------------

  Biz o asker arkadaşlara, askeriyede görev yapan arkadaşlara o dönemde, "yahu biliyorsunuz devamlı darbeler oluyor, sizler hiç olmazsa oralarda bulunursanız ihtilal yapmazsınız, bu bile hizmettir" diyerek o insanları motive ettik. Çünkü askeriyede yaşamak zor. Akın Öztürk hariç, fotoğraftaki herkesi tanıyorum. Onlardan önceki kuşağı iyice tanıyorum.

  http://www.haberturk.com/gundem/habe...toyu-anlatiyor

  Het gaat om deze foto. Erdogan kent ze allemaal. De generaals waren gevangen genomen tijdens de couppoging. De persoon aan de linkerkant met het witte t-shirt is admiraal Hasan Kulac. Hij is de broer van kolonel Omer Kulac, die ook betrokken was bij de coup. Hun derde broer is hooggerechtshoflid Huseyin Kulan. Hun zus is getrouwd met Ergenekon aanklager Cihan Kasiz. Tijdens de Ergenekon processen werden seculiere generaals en journalisten vervolgd door Gulenisten met verzonnen bewijsmateriaal. Is er nog iemand die NIET geloofd dat de Gulenisten achter de coup zitten?
  De Kulac broers:  Hier is Cihan Kansiz samen met Zekeriya Öz


 2. -->
 3. #32
  - pelgrim -
  Status
  Offline
  Lid sinds
  10-11-2007
  Locatie
  youtube.com/watch?v=3ZDpqDpIsfs
  Geslacht
  Man
  Reacties
  5.181

  Thumbs up allemaal^offside

  its^a^pencilmania^c

  helemooie
  prachtige^fotos
  yasasin^kotuluk.
  [IMG][/IMG]

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 05:56.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2017 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.