Toprak Yalçiner (30) heeft in de halve finale van Dance Dance Dance flinke indruk gemaakt met een bijna perfecte vertolking van het sexy nummer Ring The Alarm van wereldster Beyoncé. De van oorsprong Turkse actrice blies de jury en 1,5 miljoen kijkers thuis compleet omver met haar solo performance.
Het was een zwaar optreden voor de voormalig GTST-soapie, aangezien ze drie kwartier voor de show door haar rug ging. Met de hulp van een fysiotherapeut, pijnstillers en een lading tijgerbalsem lukte het haar toch twee negens en een 9,5 van de kritische jury binnen te slepen.

Toprak kreeg de titel 'powervrouw' van danseres Igone de Jongh. ,,Heel strak en lekker gedanst!'', oordeelde zij. Dan Karaty vond de kandidate sterker dan ooit. ,,Alle stukjes vallen bij elkaar. Die skills van jou als actrice worden in de dans gegooid. Je bent aan het dansen met het vuur van Beyoncé. Dit was gruwelijk!''

De actrice vormt in Dance Dance Dance een duo met actrice Stijn Fransen. Met hun gezamenlijke show harkten ze gisteravond 24,5 punten binnen, waarmee ze door zijn naar de grote finale. Ook Miss Nederland Zoey Ivory en musicaldanser Marnix Lenselink veroverden een plek.

Met haar hoge soloscore is Toprak overigens niet de koploper van dit seizoen. Vorige week noteerde zangeres Maan drie keer een 10 met het nummer The Greatest van Sia.

https://www.destentor.nl/show/sexy-t...dans~a81cb888/