+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 5 van 5
 1. #1
  Premium Lid Avatar van mercimek
  Status
  Offline
  Lid sinds
  05-07-2010
  Geslacht
  Man
  Reacties
  7.509

  Rapper en loverboy ParaTurk scheldt rechter uit na vervroegde vrijlating

  RAPPER PARA TURK MAG NA TWEE JAAR GEVANGENIS VERLATEN


  Rapper ‘ParaTurk’ die werd veroordeeld tot 5 jaar cel voor het prostitueren van zijn 15-jarig vriendinnetje heeft de gevangenis na 2 jaar verlaten. De strafuitvoeringsrechtbank laat hem vrij met een elektronische enkelband. ParaTurk bedankt met een nieuwe videoclip op Youtube: “Fock de rechter!”
  De zomer van 2015 ging er een schok door de jeugd van Antwerpen-Noord. De populaire rapper Para Turk, toen 19 jaar, werd gearresteerd op verdenking van het prostitueren van een 15-jarig vriendinnetje. Hij bood het meisje aan op sexsites en reed haar naar de klanten. De inkomsten moest zij afstaan. Het meisje kreeg ook cocaïne van de rapper. Toen het meisje wilde vluchten ging Para Turk haar achterna en loste een schot met zijn alarmpistool. Het Antwerpse hof van beroep veroordeelde Para Turk, officieel Ibrahim A., tot vijf jaar cel maar de jongeman hoeft slechts twee jaar uit te zitten. De strafuitvoeringsrechtbank besliste gisteren dat hij op 13 oktober de gevangenis mag verlaten.  Enkelband
  Persrechter Fabienne Nackaerts: “De jongeman komt vrij met een elektronische enkelband. Naast een aantal andere voorwaarden werd hem een contactverbod met het slachtoffer opgelegd. Hij mag zich niet vertonen in bars en clubs. Tevens moet hij een gespecialiseerde en intensieve behandeling volgen, een opleiding volgen en werk zoeken.”
  De achterban van Para Turk kijkt al weken uit naar de vrijlating van hun idool. Zij hebben op sociale media al filmpjes gepost over hun bezoeken aan de gevangenis en over het penitentiair verlof van Para Turk.
  Studio

  Op één van die vrije dagen dook Para Turk onmiddellijk de studio in voor een nieuwe videoclip “1DagVrijSessie.” De clip is maar een voorbode van veel nieuwe muziek en filmpjes die er na de vrijlating aankomen.
  Zijn vrienden schrijven bij de clip: “Para Turk komt op 13 oktober volledig vrij. Hij heeft niet stil gezeten. Hij heeft geleerd uit zijn fouten en heeft veel geschreven in de tijd dat hij afwezig was. Hierdoor is hij nog meer gegroeid als mens én als artiest.”

  In de nieuwe clip toont Para Turk alvast weinig respect voor justitie die hem de gunst van de vervroegde vrijlating aanbiedt. Hij zingt: “Stress als ik mijn lawyer bel. Fock de rechter, ik ben de rechter, broer. Fock de rechter ik ben de rechter broer. Dikke SO naar al mijn fans.”
  Het 15-jarige vriendinnetje dat in 2015 werd uitgebuit door Para Turk, is opgenomen in een gespecialiseerde jeugdinstelling. De vrienden van Para Turk proberen via de kennissenkring van het meisje weer contact te leggen. Hulporganisatie Child Focus en het Antwerpse parket zijn daarover al gealarmeerd. Mocht Para Turk zijn voorwaarden van zijn vrijlating schenden, kan hij onmiddellijk weer achter de tralies verdwijnen.


  https://www.hln.be/regio/antwerpen/l...ting~abb9c7e3/
  soeppie ?

 2. -->
 3. #2
  Amateur
  Status
  Offline
  Lid sinds
  23-09-2017
  Geslacht
  Man
  Reacties
  150
  Hahaha, de nieuwe Imams. Die de mensen ophitst in nieuwe mp3 muzikale preken: f*ck sociaal gedrag, f*ck gerechtelijk systeem, f*ck eerlijkheid, f*ch alles.... wij willen onze eigen criminele wetten, om te stelen, te verkrachten, te onderdrukken, te discrimineren, te bedreigen, te vermoorden...... wij willen SHARIA !!!!
  De bestseller De Mensen versus Mohammed, van Sheindlin J.k., LINK: https://issuu.com/bickyghai/docs/she...anslation_v3.1

 4. #3
  Premium Lid Avatar van KingKong
  Status
  Offline
  Lid sinds
  11-11-2008
  Geslacht
  Man
  Reacties
  4.856
  Gevangenis kan zulke mensen tot nieuwe muzieksongs inspireren. Als de rechters slim waren geweest hadden ze hem alternatieve straffen opgelegd waarmee inspiratie kudde was zoals 2 jaar papiertjes prikken. Zie daar maar inspiratie uit te halen.
  Etrusk => Turkse
  Italia => Altai-i

  Turan => Godheid Etrusken
  ALPen => ALParslan

 5. #4
  Premium Lid Avatar van Cicekgirl
  Status
  Offline
  Lid sinds
  13-04-2005
  Geslacht
  Vrouw
  Reacties
  1.159
  leuk voor hem

 6. #5
  Hzr. BlackDavit Avatar van BlackDavit
  Status
  Offline
  Lid sinds
  18-11-2008
  Locatie
  Ahiret
  Geslacht
  Man
  Reacties
  18.614
  Zibidi

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 23:33.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2017 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.