Yolanthe Sneijder-Cabau gaat waarschijnlijk niet zingen als ze straks in een hoofdrol in december als assistent Bobby van Scrooge in A Christmas Carol het podium opgaat. Ze is te zien in de grote RTL-kerstshow in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Overigens kan de vrouw van Wesley Sneijder, die tegenwoordig met haar man in Cannes woont, wel een aardig deuntje zingen. Dat bewees ze op de bank bij de Turkse talkshow Beyaz. Kijk hier naar het vrolijke fragment. Wat overigens heel knap is hoe ze zich in vlot Turks redt in deze show.Voor Yolanthe is de kerstshow na de opening van de beachclub op Ibiza en de verhuizing weer een nieuwe uitdaging. Behalve de voetbalvrouw spelen Buddy Vedder, Danny de Munk, Holly Mae Brood, Carlo Boszhard, Glennis Grace, Martijn Fischer en goochelaar Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’ in de kerstshow.

Yolanthe zegt overigens op de bank van de talkshow dat er op de Turkse tv veel meer emoties worden getoond dan in Nederland. Volgens haar houden de Nederlanders hun emoties voor zichzelf. Dat ziet ze ook terug op de Nederlandse televisie. Er wordt tien seconden gehuild in en serie en dan is het over. Op de Turkse tv laat men de mooie emoties de vrije loop, aldus Yolanthe.

https://www.ditjesendatjes.nl/yolant...-tv-kijk-hier/