+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 2 van 2
 1. #1
  ******* Avatar van enzo
  Status
  Offline
  Lid sinds
  14-02-2006
  Geslacht
  Man
  Reacties
  2.050

  De burgemeester Kadir Topbaş van Istanbul heeft ontslag genomen wegens meningsverschillen

  Volgens plaatselijke media zijn er meningsverschillen tussen Topbas en leden van de gemeenteraad over enkele bouwplannen. In juli stuurde Topbas vijf plannen terug naar de gemeenteraad, maar leden van zijn eigen partij negeerden Topbas’ verwerping en stemden opnieuw voor die plannen, aldus de krant Hurriyet.

  Als oorzaak wordt genoemd dat hij enkele besluiten omtrent bouwplannen had gevetood. Die besluiten werden echter alsnog aangenomen door de gemeenteraad, waarop hij besloot om zijn functie neer te leggen.

  De burgemeester van Istanboel is vrijdag afgetreden, zonder uitleg te geven bij zijn vertrek, anderhalf jaar voor de volgende verkiezingen. Burgemeester Kadir Topbas kondigde wel aan dat hij lid blijft van de regerende AKP, melden Turkse media. Wie Topbas’ opvolger wordt, is nog niet bekend.
  Topbas is al sinds 2004 burgemeester van Istanboel. In maart 2019 zouden er nieuwe verkiezingen gehouden worden.

  De stad telt 15 miljoen inwoners en is voor alle partijen een belangrijke stad. Topbas waarschuwde de oppositie zijn ontslag niet uit te buiten.
  Daarnaast heeft Erdogan de afgelopen maanden al verschillende keren gezegd dat hij zijn partij in aanloop naar de parlements- en presidentsverkiezingen van november 2019 wilde herschikken.

  Zowel in hoofdstad Ankara als in Istanboel won de nee-stem bij het referendum over de uitbreiding van Erdogans bevoegdheden, en dat baarde de Turkse leiders zorgen.

  Erdogan was zelf burgemeester van Istanboel, van 1994 tot 1998. Topbas was toen een van zijn raadgevers.


  http://www.gva.be/cnt/dmf20170922_03...r-verkiezingen
  huil wanneer je wil huilen,probeer zo weer je leven op te pakken je krijgt haar niet terug door verdrietig te zijn,koester de momenten dat je met haar hebt gedeeld en wens haar de hemel toe.
  wees een goede zoon en weet dat ze trotse glimlach op je

 2. -->
 3. #2
  Amateur
  Status
  Offline
  Lid sinds
  23-09-2017
  Geslacht
  Man
  Reacties
  150
  De vrouw lijkt wel zijn dochter.
  De bestseller De Mensen versus Mohammed, van Sheindlin J.k., LINK: https://issuu.com/bickyghai/docs/she...anslation_v3.1

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 09:24.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2017 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.