+ Reageer op onderwerp
Resultaten 1 tot 3 van 3

Onderwerp: Freshkid

 1. #1
  Premium Lid Avatar van mercimek
  Status
  Offline
  Lid sinds
  05-07-2010
  Geslacht
  Man
  Reacties
  7.509

  Freshkid

  In 2013 werd Freshkid tweede in het SBS-programma The Next Pop Talent en stond er een veelbelovende muziekcarrière op haar te wachten. Helaas verliepen de dingen niet zo rooskleurig en volgden er zware jaren. Op dit moment verkeert Freshkid zelfs in het dieptepunt van haar leven. Hoewel ze momenteel dakloos is, blijft ze wel positief en is ze weer bezig met muziek. Reporter Ouassima zocht haar op in Rotterdam Kralingen.

  GEEN MUZIEK MEER MAKEN
  Maar Freshkid verloor alles. In het interview met Ouassima vertelt ze voor het eerst over hoe ze in dit dieptepunt is beland. "Ik heb me beziggehouden met een persoon. En dat was voor mij het punt waarin ik niks meer mocht doen." Freshkid mocht geen muziek meer maken en dat maakte haar kapot. "Je bent met die persoon, dus dan doe je het voor die persoon, maar op een gegeven moment voelde ik me niet meer mezelf." Uiteindelijk heeft diezelfde persoon langzamerhand alles van haar afgenomen.

  GEAARDHEID
  De vele vragen die Freshkid toegestuurd krijgt via sociale media, maken haar helemaal gek: "Die vragen komen duizend keer, hou er eens mee op!" Mensen willen weten waarom ze geen muziek meer maakt, maar ook of ze lesbienne of transgender is. Vandaar dat ze voor eens en altijd die vragen over haar geaardheid uit de wereld wil helpen in dit interview.


  https://www.funx.nl/news/funx/34361-...zenopvang-leef
  soeppie ?

 2. -->
 3. #2
  Premium Lid Avatar van mercimek
  Status
  Offline
  Lid sinds
  05-07-2010
  Geslacht
  Man
  Reacties
  7.509
  ze is 25 en vind har wel oke maar door je liedjes krijg je moeder niet terug mee
  ik vind je een triest geval elke keer je moeder bij noemen en ga in godsnaam niet bij vermelden dat je moeder trots op je zal zijn over je uiterlijk.
  soeppie ?

 4. #3
  Premium Lid Avatar van mercimek
  Status
  Offline
  Lid sinds
  05-07-2010
  Geslacht
  Man
  Reacties
  7.509
  soeppie ?

Bookmarks

Berichtregels

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen plaatsen
 • Je mag niet je reacties wijzigen
 
HABABAM
De tijden worden getoond in GMT +2. Het is nu 23:18.
Powered by vBulletin Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. ©2000-2017 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.