Bekijk op het forum :

Canadees vermoordt twee pedoseksuelenTurKy_LadY
18-04-2006, 18:21


Een 20-jarige Canadees heeft het afgelopen weekend in de Amerikaanse staat Maine twee mannen vermoord, die ooit voor een seksueel delict zijn veroordeeld. Toen de politie de moordenaar wilde arresteren, pleegde de jongeman zelfmoord. De moordenaar vond zijn slachtoffers via het web. Alle Amerikaanse staten beschikken over lijsten met daarin de namen van seksuele delinquenten. Deze lijsten zijn openbaar, en vaak ook op het internet te vinden. Behalve de namen van seksuele delinquenten bevat de lijst hun adressen, geboortedata, specifieke kenmerken, de naam van het bedrijf waar ze werken en een foto. Het gebeurt vaker dat mensen die op dergelijke lijsten staan, slachtoffer worden van een intimidatie of geweld. Er zijn echter ook argumenten voor zo een lijst. Ouders zouden hun kinderen makkelijker kunnen beschermen tegen pedoseksuelen. Het ministerie van openbare veiligheid van Maine ziet in de moorden geen aanleiding om de gegevens over seksuele delinquenten van internet af te halen. De slachtoffers van de Canadees waren een 57-jarige man die in Massachusetts was veroordeeld voor kinderverkrachting en een 24-jarige man die was veroordeeld wegens seks met een minderjarig meisje. De vader van de dader zei dat zijn zoon voor zover hij weet nooit seksueel is misbruikt. Bron: Nieuws.nl (http://www.nieuws.nl/212513/Canadees_vermoordt_seksuele_delinquenten)

EnIsE
18-04-2006, 19:11
Wel vreemd dat die namen openbaar worden gemaakt. Maar goed, kan geen medelijden hebben met de pedo's. Ophangen dat zooitje.

NeFReT
18-04-2006, 19:30
iyi yapmish helal olsun

DeliKan
18-04-2006, 19:51
Wat een klote wereld,mesen die beloond moeten worden,moeten zichzelf vermoorden,Mensen die opgehangen moeten worden,lopen op zijn vrije voeten.

SeLL
18-04-2006, 23:28


op de brandstapel allemaal.. valla hiçte acimadim.. ik blijf er wel bij dat bu cani allah verdi allah alir, maar ik heb geen medelijden met die pedofielen.. :S