Bekijk op het forum :

Giftige spin zet ziekenhuis op steltenAngelus
01-05-2005, 13:49


Een zeer giftige spin veroorzaakt al enige dagen onrust in en rond een ziekenhuis in het Britse Somerset. Een medewerker liet de spin, die gevangen zat in een jampotje, los in de tuin omdat hij dacht dat het een huis-tuin-en-keukenspin was. Maar een 23-jarige kok werd ernstig ziek na een beet. Er is vastgesteld dat een dodelijke Braziliaanse spin de boosdoener is. Het beest arriveerde vermoedelijk in Engeland in een bananendoos. Matthew Stevens werd enkele dagen eerder in een pub gebeten door de grote, harige spin. Hij wist het dier in de vriezer te gooien en goot er kokend water over. Daarna werd Stevens een beetje ziek, liet zich behandelen in het ziekenhuis en mocht weer naar huis. Hij fotografeerde de spin, die aanvankelijk dood leek, maar toch weer ging bewegen. Op dat moment werd Stevens pas goed ziek en ging met de spin in een jampot per ambulance naar het ziekenhuis. De jampot verdween. Deskundigen vermoeden dat het beest door het Britse klimaat allang dood is. Bron:Telegraaf.nl (http://frontpage.fok.nl/nieuws/53619)

Yazgunesi
01-05-2005, 13:59
Begrijpen mensen nu waarom ik zo ontiegelijk bang ben voor spinnen :|?

TurKy_LadY
01-05-2005, 20:09
Ieuuwww.. enggg.. Bende korkarim van spinnneen...

Imparator64
01-05-2005, 20:15
wat is er zo eng aan een spin...?? wees dapper..:) heb zo vaak dooie spinnen, muizen en dergelijke ongedierte met me blote handen gepakt...?? het is best wel interesant hoor, voor mensen die bang zijn voor ongedierte..:):)

ImoshMania
01-05-2005, 23:05


spin is gewoon echt doodengg ik krijg kippenvel als ik eraan denk.. huylaniyom :(

MasterTurk
07-05-2005, 07:26
wat is er zo eng aan een spin...?? wees dapper..:) heb zo vaak dooie spinnen, muizen en dergelijke ongedierte met me blote handen gepakt...?? het is best wel interesant hoor, voor mensen die bang zijn voor ongedierte..:):) Ik wil jou gezicht dan wel zien als die "dode" spin ineens in je hand gaat bewegen. Kijken of je dan zo dapper bent of dat je gillend weg rent:D Ondanks dat de meeste spinnen niet giftig zijn, zijn we er toch bang voor. Misschien komt het vanwege de poten van die beesten