Bekijk originele versie : Waarom moslims geen hand geven...
EBU SUFYAN
01-07-2007, 02:05
NEFSI CURUTMUSLER pislikle... !!! :)))
Abou Noe'man
01-07-2007, 02:06
Gidecegin yonu onceden belirlede bilelim bakmisin turk bayragini orda dalgalandiririm. inshallah beraber tevhid bayragini ve turk bayraginda biryerlerde dalgalandiririz.. :)
Sirpence
01-07-2007, 02:08
Kardesler insan hata yapabilir hatasiz kul olmaz, talihsiz bir aciklama yapmis yanlisini duzeltmekte zorluk cekiyordur belki boyle demekle yanlisini duzeltmesine firsat vermemis oluyorsunuz.. Belki sabah kalkar salim kafayla ben ne yazmistim der dusunur sonra hak verir..
BIrak biz Yobaz kalalim geri kafali olalim, bizim geri kafali ecdadimiz dunyaya hukmetmisti..
NEFSI CURUTMUSLER pislikle... !!! :)))
bunlarin nefsi bunlardan iskence cekiyor kurtulmak istiyor ama birakmiyorlar
yazik yaa aciyorum tamam ben dort dortluk bir muslimanim demiyorum ama elimden geldigince musliman olmaya calisyorum
kuranda ayet geciyorsa su haramdir bu helaldir onlara uymaya calisiyorum
beyenmesem bile mecburum secenek hakkim yok
ama bunlar yok bu boyle olmaz soyle olur deyip kendi kafalarina gore hareket ediyorlar buda bunlarin sonu olacak allahoe alem
Sirpence
01-07-2007, 02:09
inshallah beraber tevhid bayragini ve turk bayraginda biryerlerde dalgalandiririz.. :)
Insallah kardesim allah bize o gunleri insallah gosterir..
~Gizemli~
01-07-2007, 02:10
hayret birsey ya, bende gelmisim sizingibilere laf anlatmaya calisiyorum.. hakketen allah bana akil fikir versin :D
biri gelir, kufur basar, uburu gelir dit mag dat mag niet der(kendine bakmaz), uburu gelir sunu dedin bunu dedin der, uburu gelir islami bilmiyorsun anlamiiyorsun cart da currrtt, ama kendi dusuncesini acikliyana saldiri yaparlar.. neden? cunku burasi bi topic.. topicde kimse goruslerini ve dusuncelerini acikliyamaz demi? herkezin oldugu gibi, kendi gorusleriyle, kendi dusunceleriyle kabullenmek? hasaaa olmaz.. yoksa bu da mi dinimize aykiri olacak simdi?
hadi herkeze iyi geceler
hayret birsey ya, bende gelmisim sizingibilere laf anlatmaya calisiyorum.. hakketen allah bana akil fikir versin :D
biri gelir, kufur basar, uburu gelir dit mag dat mag niet der(kendine bakmaz), uburu gelir sunu dedin bunu dedin der, uburu gelir islami bilmiyorsun anlamiiyorsun cart da currrtt, ama kendi dusuncesini acikliyana saldiri yaparlar.. neden? cunku burasi bi topic.. topicde kimse goruslerini ve dusuncelerini acikliyamaz demi? herkezin oldugu gibi, kendi gorusleriyle, kendi dusunceleriyle kabullenmek? hasaaa olmaz.. yoksa bu da mi dinimize aykiri olacak simdi?
hadi herkeze iyi geceler
ya kardesim git biraz kuran oku
hadisleri incele ondan sonra gel konus
allah bilir sen daha sahih buhariyi bile bilmiyorsundur ?
Sirpence
01-07-2007, 02:13
Eger süt emen çocuklar, beli bükük yaslilar, otlayan hayvanlar olmasaydi, üzerinize azap sel gibi inerdi!”
bu hadisi serifi simdi daha iyi anliyorum.
Abou Noe'man
kendi dusuncencel sen harama helal dersen, dinden cikarsin.. umrumda degil dinden ciktigin.. burdakilere yanlis bilgi verirsin.. sen git nereni veriyorsan ver, burdakilere karisma..
EBU SUFYAN
Sirpence.... SImdi sen biraz onceki yazidigni... SU GIZEMLI icin soylemistin demi :))
Halen dediklerinde diretiyormusun :)))
kardes bunlar adam olmaz... halen fikirden bahsediliyor...
islam haram diyor... bunlar fikirden bahsediyor... fikir soran kimse anlamadim...
kardes bunlar sabahta kalksa ayni...aksam yatsada AYNI...
sadece kabir azabindan kalkinca FARKLI olacaklar...
(Kadınlara dokununca gusledin, su yoksa teyemmüm edin.) [Maide 6]
(Kadınlar size, siz de onlara libassınız.) [Bekara 187]
Buna nediceksin gizemlimisin nesin
Allah yasakliyor sen helal kiliyorsun
ben simdi senimi dinlicem yoksa Allah azza ve celli mi ?
Sen kimsin ki ?
EBU SUFYAN
01-07-2007, 02:15
^^^ kim olacak FIKIR Ci hehehe
Sirpence
01-07-2007, 02:15
Allahin emri hakkinda yorum yapmak kimin hadine kardesim bunu bile anlamamis isek yazzik be bize.
hadisi serifleri arastiririz sahih midir deyilmidir, sahih oldugunu kanaat getirdikten sonra yeterince delil bulduktan sonra bunun hakkinda daha yorum yapmak kimseye dusmez, efendimiz buyurmustur emire itaat farzdir, o ise muminlerin emiridir, soylemis oldugu baglayicidir daha ne konusacagiz.
Yorum yapilacak sey var yapilmiyacak sey var.
^^^ kim olacak FIKIR Ci hehehe
Ayetleride kabullenmez bu kesin
neden cunku egoist :D
EBU SUFYAN
01-07-2007, 02:17
^^^^ ama onlar gorgulu... onlar fikir uretebilirlermis... kesin kemal atalarindan ogrenmislerdir MUahahahaha
©2000-2012 Hababam.nl Community - het virtuele huis van Turkije.