Bekijk originele versie : Officiele topic | Fenerbahce SK
Selcuk1983
30-08-2009, 18:13
selcuk abi komiklik yapma ozer ve topuz kim arda kim
hatta santos ve arda bile kiyaslanmaz
hatta ve hatta alex bile
hahahahaha,ardayi abartiyorsunuz kocum,4 - 5 milyonluk oyuncu o,karsiniza iyi bir rakip ciktiginda anlarsin,kötü biri deil ama sandiginiz gibi hic deil
not:terbiyeli yazin icin tsk ederim,digerleri o yazima küfür atardi.Helal olsun
gscimbom38
30-08-2009, 19:13
Fenerbahçe ve Milli Takım'da Şok
Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın en önemli futbolcularından biri olan Gökhan Gönül’ün adelesinde ödem tespit edildi.
Gökhan Gönül’ün, Fenerbahçe’nin Manisaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 4. hafta karşılaşmasında kesin olarak oynayamayacağı öğrenildi.
Başarılı futbolcunun, Türkiye’nin 2010 Dünya Kupası eleme grubunda, 5 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Estonya karşılaşmasına yetişmesinin ise şüpheli olduğu bildirildi.
Kaynak: Maraton.Com.Tr Özel
o videolar hicbirsey ifade etmiyor,ertugrul saglamda altyapimizda böyleydi ne oldu sonra?
Emre 14 yasinda 6s altyapisina geldi,tam bir 6s li olmustu,ne oldu sonra?
Arda kadiköyde oturuyor,Fb nin teklifini kalbul EDEMEDIGINE bin pisman oldugu biliniyor,6s o yüzden eziklik edip kaptanlik verdi :D GITMESIN diye ama iki sene sonra bizde :D Cok istedigimden deil,bizde özer,Topuz var orta sahada,onblar en az arda kadar iyi,ama sirf sizi GÖT etmek icin :D
HAHAHAH kim biliyor neyi biliyor nasil biliyor, bugun hangi fantazi-filmi ceviriyorsun, timarhanede gunlerin nasil geciyor?? piskopatmisin kardesim sen? :)))
Arda bizde topuzu sizde
bu topicdeki berichtleri say fenerliden cok 6sli cikar
Yazarlar sanane ?
TheLondonLook
31-08-2009, 22:15
pssssst mense ff wat anderss wie gaat op woensdag 2december naar twente?
haani fenerbahce vs twente maci icin ?
FenerKolik58
31-08-2009, 22:50
pssssst mense ff wat anderss wie gaat op woensdag 2december naar twente?
haani fenerbahce vs twente maci icin ?
ikkee insallah:D
TurKy_LadY
31-08-2009, 23:33
hou het netjes hier!
gscimbom38
01-09-2009, 00:19
hahahahaha,ardayi abartiyorsunuz kocum,4 - 5 milyonluk oyuncu o,karsiniza iyi bir rakip ciktiginda anlarsin,kötü biri deil ama sandiginiz gibi hic deil
not:terbiyeli yazin icin tsk ederim,digerleri o yazima küfür atardi.Helal olsun
Daha gecen 20 milyon teklif verdiler bize. Teklifi geri cevirdi Adnan Polat. Sen nerden bahsediyorsun? Ne alexi ? Ne santos mantosu?
ultrAslan64
01-09-2009, 17:17
Arda 4,5 milyonluk oyuncumus hadi lan
Arda 4,5 se semihi alana guiza bedava olsun.
ezikbahcee
Cankurtaran Semih
Manisaspor maçının 90+4’üncü dakikasında attığı golle Fenerbahçemize 3 puan kazandıran Semih Şentürk, geçmiş sezonlarda da toplam 6 karşılaşmanın son dakikalarında fileleri havalandırıp takımını ipten aldı.
SEMİH'İN SON DAKİKA GOLLERİYLE F.BAHÇE'Yİ KURTARDIĞI MAÇLAR
Sezon Tür Rakip Sonuç
2005-2006 Süper Lig Manisa 2-1
2006-2007 UEFA E.Frankfurt 2-2
2006-2007 T.Kupası G.Birliği (D) 2-1
2007-2008 Süper Lig Kayseri 2-1
UEFA Sevilla 3-2
2008-2009 Süper Lig Kocaeli (D) 3-2
2009-2010 Süper Lig Manisa 2-1
--------------------
Bu adama hastayim :D altijd Semih die het doet.
Türkiye - Hirvatistan, son saniye golü. :P
Türkiye - Hirvatistan, son saniye golü. :P
aynen
Mercedes4-ever
03-09-2009, 11:38
‘Paragöz Lugano!’
Transfer döneminde Fenerbahçeli oyuncuyu renklerine katmak isteyen Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, “Lugano’yla anlaşmadık çünkü sadece parayla ilgileniyordu. Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söylemişti” diye konuştu
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüple transfer görüşmeleri yapan, fakat bir sonuç alamayan ve tekrar sarı-lacivertlilerle anlaşan Diego Lugano için İtalya’dan şok sözler geldi.
Uruguaylı futbolcunun transfer konusunda adının ciddi olarak anıldığı Lazio Başkanı Claudio Lotito, Radio Radio adlı radyoya yaptığı açıklamada “Lugano sadece parayla ilgileniyordu. O yüzden anlaşamadık” diye konuştu.
“Birkaç hafta önce Lugano’yla anlaşmaya çok yakındım. Ama sonradan fikrimi değiştirdim. Çünkü bende sadece para için oynuyormuş izlenimini uyandırdı” şeklindeki ifadeler kullanan Lotito, “Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söyledi. Ama daha sonra fazla para önerdiler, o da yeniden anlaştı. Bu benim Lazio’da istediğim tarzda bir oyuncu değil” dedi.
İtalyan kulübünün başkanı, bu sözleriyle Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe’ye sadece daha çok para kazanmak için gittiğini iddia etti.
‘İstemedik’ demişlerdi
Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, La Lazio Siamo Noi adlı internet sitesine ağustos ayında yaptığı açıklamasında “Lugano hiçbir zaman bizim transfer listemizde yer almadı. Bir defans oyuncusuyla görüşmelerde bulunduğumuz doğru. Ama Lugano ile bir temasımız olmadı” şeklinde ifadeler kullanmıştı.
Fenere geldigi gun ayni seyleri bende yazmistim
toen kreeg ik heel hbbm op me af
gelukkig ben ik niet de eenigste die er zo over denkt !!!
Gecen Ligtv de fenerbahcenin eski bir oyuncusuda soyledi
Lugano Topu oyuna soka bilen bir oyuncu olsaydi avrupadan bir takim bulur ve kalirdi
moest lachen toen !!
ik zeg niet dat die slecht is voor mensen het weer verkeerd begrijpen
Lugano is een ouderwetse voetballer
Avrupada meespelende verdedeging geciyor spelers zoals Popescu enzo oyuna topu soka bilen oyuncular en niet dom weg naar voren knallen
Rijkaard geleli Servete bunu yapmata calisiyor
Bron: http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1135031&Date=03.09.2009