Bekijk originele versie : Officiele topic | Fenerbahce SK
besiktasbestevanworl
22-01-2009, 13:08
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240335_guiza2201_414_232.jpg
Ispanyol TV5 kanalına konuşan bayan Güiza, “Yağmur yamasın diye dua ediyorum, çünkü evimin damı akıyor. Oğlum benimle hiç ilgilenmiyor” iddiasında bulundu.
‘Eşiyle hep kavgalı’
Fenerbahçe'nin suskun golcüsü Daniel Güiza’ya annesinden ağır suçlamalar. İspanya’nın ünlü kanalı TV5’te yayınlanan bir kadın programına katılan bayan Güiza, oğolunun kendisine sahip çıkmadığını ileri sürerek, şunları söyledi: “Oğlum, özel hayatına dikkat etmiyor. Çocuğu ile ilgilenmiyor. Eşiyle devamlı kavga ediyor. Ruh hali bozuk. Benimle hiç ilgilenmiyor. Yağmur yağmasın diye dua ediyorum. Çünkü evimin damından su akıyor.” Anne Güiza’nın başka kanallarda da konuştuğu kaydedildi.
Aragones’ten terapi
Bu arada Aragones’in, İspanyol yıldızla bir görüşme yapıp, moral verdiği belirlendi. Güiza’ya telkinde bulunan tecrübeli hocanın, “Sen, La Ligi gol kralı, Avrupa Şampiyonu İspanya Milli Takımı’nın futbolcususun. Kafandaki gol baskısını sil at. Senin nasıl bir golcü olduğunu hepimiz biliyoruz. Unutma ki, herkes senin yanında. Bu hafta çok önemli bir Trabzonspor maçımız var. Senin karşılaşman olmasını umut ediyoruz” dediği, yöneticilerin de golcü oyuncuya moral verdiği öğrenildi.
Mensen die Guiza belachelijk proberen te maken bunu okusunlar lutfen.
Hayirsiz evlat Guiza
Bize gerek yok, resmen kendini rezil etmis, karaktersiz herif
Voor 1996 stond het qua kampioenschappen 11-6 voor Fener tegen GS
Fener werd toen sampiyonlarin sampiyonu genoemd
sinds ULUSOY in 2001 die 3 sterren had ingebracht waren er veel protesten
de TFF telt nog steeds alles mee ook de kampioenschappen voor 1959
:fez: Fener is alsnog de beste :fez:
ne vizirdiyorsun ya?? 3 sterre merre, je weet niet eens waar je zelf over praat
voor 2001 zat je nog in mn linker-b...roekzak
95`dan sonra Imparator Fatih Terim ve efsane Galatasaray kadrosu formu yakaladi, ortada ne fenev kaldi ne genelev
95`dan sonra Imparator Fatih Terim ve efsane Galatasaray kadrosu formu yakaladi, ortada ne fenev kaldi ne genelev
Ortada $ikeyle kazanilan onlarca mac kaldi hafizalarda.
Bebegim-
22-01-2009, 22:32
Guiza-acilarin cocugu..:p
bu adam icin FB'nin nerdeyse tum maclarina bakiyorum..
yazik be :(
Guiza-acilarin cocugu..:p
bu adam icin FB'nin nerdeyse tum maclarina bakiyorum..
yazik be :(
Onu besiktas macindada gordunmu?(yez)
Bebegim-
22-01-2009, 22:38
Onder andere JA.
(yez)
Nu blij? siz kendinize bakin be.
Ga spelen met Guiza, misschien leert ie dan voetballen :p
Efsane66
22-01-2009, 22:49
evet gordukte o gol sanirim senin icin tum sezon yeterli
TrabzonDelisi
22-01-2009, 22:50
pazar gununu iple cekiyorum usaklarr..
allahin izniylee yenecegizz..
bizeheryertrabzonnn(L)
besiktasbestevanworl
22-01-2009, 23:08
Onder andere JA.
(yez)
Nu blij? siz kendinize bakin be.
Ga spelen met Guiza, misschien leert ie dan voetballen :p
Besiktasli forvetler 6 yildir gol krali olamiyorlar
sus bence kendini rezil etme.
Bebegim-
22-01-2009, 23:10
Besiktasli forvetler 6 yildir gol krali olamiyorlar
sus bence kendini rezil etme.
Bir nickine bak, birde cevabina bak.
Sana mi sorcam?
FB'nin avukati mi kesildin?
Bence sen kendini daha fazla rezil etme ve nickini degistir (yez)
(zw)
evet gordukte o gol sanirim senin icin tum sezon yeterli
Ha attigi gollere baksan tabiki az derim, maar dat verwijt ik niet alleen aan hem. Tuurlijk heeft ie een paar kansen gemist die de kleine kinderen bij mij in de buurt met hun kleine linkerteen zullen raken. Ook ik word gek als ik zie wat voor kansen hij mist.
Amaaa adam acayip kosular yapiyor, cok akilli bir santrfor, ook al staat hij helemaal alleen zonder enige aansluiting van de middenvelders, weet hij alsnog een paar kansen te creeren in zijn eentje. Tuurlijk ben ik nog niet tevreden over hem, maar als je bekijkt dat hij zulke kansen in Spanje wel allemaal wist te benutten, geef ik hem nog steeds de voordeel van de twijfel. Ook in de wedstrijden waar hij met Semih samen speelde ging het veel beter.
Yani benim demek istedigim biraz sabretmeliyiz, adam bosuna Ispanyanin gol krali olmadi.
besiktasbestevanworl
22-01-2009, 23:17
Vergelijk Guiza met jezelf op de werkvloer, door prive problemen kan jij niet goed presteren zou je het dan leuk vinden als iedereen je zou uitlachen met hahaha kijk die sukkel wat een aap nee he?
hamsileri hic
saymiyorum ben
onlara carpmis
Allahim zaten
hamsileri hic
saymiyorum ben
onlara carpmis
Allahim zaten
Kolbastiyi tersten gorecekler, cakma lazyo.
Bugulama yapicagiz.
http://www.biriz.biz/rize/hbugulama.jpg