Bekijk originele versie : Kadinlar matinesi ofshow is tog ook gunah..
Perzian-boy
12-06-2005, 13:06
want er kome.
Mannelijke sanatcilar ...
vrouwe doen hun hoofddoeke ope en die orkestraa... kwijle :D
tog of niet
geef je mening..
Hablullah
12-06-2005, 13:07
Müzik çalgilari zaten seytanin oyuncagidir...
Aletsiz, çalgısız nağmeli sese sima denir. Çalgı aleti ile birlikte olan insan sesine gına [müzik] denir. Gına haramdır. (Dürr-ül mearif)
(Sesini gına ile yükseltene şeytan musallat olur.) [Deylemi]
Perzian-boy
12-06-2005, 13:12
Müzik çalgilari zaten seytanin oyuncagidir...
jani,, k zag op andere forums,
overd it staan weetje nebilim altan mi geleckti...
jani dames voor 4 uurtjess
kendinizii gunaha sokmayin...!!!
Hablullah
12-06-2005, 13:14
(Bir zaman gelecek, ümmetimden bazısı, zinayı, ipek giymeyi, içki içmeyi, mizmarı helal addedecektir.)
(Musiki, kalbde nifak hasıl eder.) [Beyheki]
[b]
(Şarkıcı kadınlar ve çalgı aletleri çoğaldığı, bu ümmetin sonra gelenleri [türediler], önceki âlimleri kötülediği zaman bazı belaları bekleyin.) [Tirmizi]
Tinkerbell ^
12-06-2005, 14:12
weten wat ik niet begrijp ik zie hier heel vaak vrouwen met hoofddoek ama kadinlar matinesine geldil;ermi oynarken cikartiyorlar :S peki calgicilar adam olmuyormu ozaman :S dat zijn toich ook mannen dus ik begrijp dat niet :)
als je wat doet dan doe je het goed zo niet doe dan helemaal niks
Perzian-boy
12-06-2005, 14:19
weten wat ik niet begrijp ik zie hier heel vaak vrouwen met hoofddoek ama kadinlar matinesine geldil;ermi oynarken cikartiyorlar :S peki calgicilar adam olmuyormu ozaman :S dat zijn toich ook mannen dus ik begrijp dat niet :)
als je wat doet dan doe je het goed zo niet doe dan helemaal niks
jah gij hebt wel gelijk
ama het geldt ook voor dames zonder hoofdddoek..!!
Tinkerbell ^
12-06-2005, 14:23
jah maar zij doen tenminste niet schijnheilig weet je maar die vrouwen van hir milletin arkalarindan neler diyorlar sonra kadinlar matinesinde cosu yorlar en ik kan daar niet tegen snap je ;)
Perzian-boy
12-06-2005, 14:44
jah maar zij doen tenminste niet schijnheilig weet je maar die vrouwen van hir milletin arkalarindan neler diyorlar sonra kadinlar matinesinde cosu yorlar en ik kan daar niet tegen snap je ;)
jAh ik snAp U wel...
ImoshMania
12-06-2005, 15:19
heb wel een keertje een kadinler matinesi gehad met vrouwelijke orkestra ensow was wel leip:D barda bile kadin duruyodu was wel super geregeld. Ma ik hou niet zoveel van matines geef mij maar gewone party's, ama ik ga togh niet meer zo vaak uit:D
jani,, k zag op andere forums,
overd it staan weetje nebilim altan mi geleckti...
jani dames voor 4 uurtjess
kendinizii gunaha sokmayin...!!!
sgat her matinada orkestra olacak diye birsey yok, bizim burda duzenlenir 1 keer per maand, ik ga er meestal wel heen, ama calgicilar gelmiyor, gewoon een vrouwelijke dj.
ik weet wel aslinda calgili yerler iyi degildir Allahi unutuyorsun ama nefs bazen bunada ihtiyaç duyuyor en ht is veel beter dan dat je naar een gemengd feestje gaat.
birak erkek calgicilarin yaninda, sadece kadinlar arasi matinalarda bile basimi acmam ben, kapaliysan herzaman kapalisin bence.
godmother
13-06-2005, 14:27
Ten eerste bunun gunah oldugunu bilmiyordum, ama
zaten ben burdaki olan kadinlar matinesi , dogru duzgun kadinlar matinesi diyemem ki ..
Orkestra erkek, bar erkek , olursa Cameraci erkek.. beveiliging erkek .. noem maar op
Dan voel ik me ook niet op me gemak
zaten ben burdaki olan kadinlar matinesi , dogru duzgun kadinlar matinesi diyemem ki ..
Orkestra erkek, bar erkek , olursa Cameraci erkek.. beveiliging erkek .. noem maar op
je kan het haram noemen als er mannen bij zijn, dus daar teld een orkets ook onder:).. meisjes die niet naar gemengde feestjes gaan vanwege het feit dat het haram is gaan meestal naar matinas(ik ook wel s trowens(A) ) maar als er ook maar één man bij is, kan je het gelijk stellen aan een feest met meerdere jongens.. oda erkek oda sonucta..;)
Perzian-boy
13-06-2005, 19:34
jani...
Yunusbaligi
29-04-2006, 19:39
heb wel een keertje een kadinler matinesi gehad met vrouwelijke orkestra ensow was wel leip:D barda bile kadin duruyodu was wel super geregeld. Ma ik hou niet zoveel van matines geef mij maar gewone party's, ama ik ga togh niet meer zo vaak uit:D
Imoshhhh, weet je de naam en het nummer van deze vrouwelijke dj? Kinama gelmesini ve dj'lik yapmasini istiyorum, tabiki o gune baska yere sozu yoksa...
Yunusbaligi
29-04-2006, 19:42
sgat her matinada orkestra olacak diye birsey yok, bizim burda duzenlenir 1 keer per maand, ik ga er meestal wel heen, ama calgicilar gelmiyor, gewoon een vrouwelijke dj. .
Heb je t nummer en de naam van deze vrouwelijke dj? Wil haar op mijn kina hebben... Insaallah bulursun :)